Jolla on yrittänyt tuoda enemmän esille sitä, että yhtiö aikoo keskittyä enemmän Sailfish-käyttöjärjestelmään, kuin uusin Jolla-puhelimiin. Yhtiö ei ole vielä kuitenkaan julkaissut tietoa, siitä mikä puhelin tulee käyttämään yhtiön kehittämää käyttöjärjestelmää.

Nyt tähän on tulossa muutos, sillä Venäläisvalmisteinen YotaPhone on huhujen mukaan valmis käyttämään Sailfish-käyttöjärjestelmää yhtiön seuraavassa älypuhelimessa.

Venäläisyhtiön oli määrä käyttää puhelimissaan Samsungin kehittämää Tizen-järjestelmää, mutta nyt näyttää, että näin ei tule käymään.

Haluaisitko nähdä markkinoilla lisää älypuhelimia, mitkä käyttävät Jollan kehittämää Sailfish-käyttöjärjestelmää?

Asiasta kertoi Suomimobiili

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

  • Samu Kiiski

    Tämä voi olla loistava ponnahduslauta markkinoille. Mitä enemmän Sailfishejä markkinoilla >> enemmän tukijoita ja softaa >> enemmän käyttäjiä >> vielä enemmän sailfishejä markkinoilla = PeoplePower parhaimmillaa. Pitää muistaa että kerroin on vasta 1, ja niin hienolta kuin homma näyttää vain sen voimin.

  • Arska89

    Jos siis tieto pitää paikkansa eikä ole uutisankka, niin kyllä se sit jotain kertoo Sailfish -käyttöjärjestelmän laadusta, että Venäjällä, YotaPhonea tekevällä yhtiöllä, kaikista ei-amerikkalaisista käyttiksistä valikoidutaan juuri Sailfishiin.

    Juu Jollahan oli jo alussa kertonut, että sen ykkösfokus on ollut koko ajan Sailfish. Ja oma käsitykseni on ollut, että nykyisen Jolla puhelimen ja tulevan Jolla tabletin tarkoituksena on ollut koko ajan olla tärkeimmän eli Sailfishin mainostaminen, markkinoiminen ja Sailfishin hyvän laadun toteen näyttäminen. Loistavaa taktikointia pieneltä Jollalta suurien kilpailijoiden edessä ja ahdistaessa, vaikka vielä onkin paljon työtä edessä…

%d bloggaajaa tykkää tästä:
Advertisment ad adsense adlogger