Jolla lähetti juuri vahvistuksen sähköpostilla, jossa lukee: Jollan ennakkovaraajana tulet pian saamaan ohjeistuksen, jonka avulla pääset viimeistelemään tilauksesi Jollan verkkokauppaan. Sähköpostissa myös lukee, että kun suoritat loppumaksun viimeistään 02.12.2013 niin varmistat puhelimen toimituksen Joulukuussa. Voit lukea kok sähköpostin seuraavalta sivulta. Laita myös kommenttia jos olet jo saanut saman viestin tai vielä odotat sitä.

Meillä on ilo ilmoittaa, että Jollan ennakkovaraajana tulet pian saamaaan ohjeistuksen, jonka avulla pääset viimeistelemään tilauksesi Jollan verkkokauppaan. Kun olet viimeistellyt tilauksesi saat lisätietoja toimituksesta.

Tulet saamaan henkilökohtaisen kutsun verkkokauppaan. Kutsut lähetetään ennakkovaraajille ennakkotilausjärjestys huomioiden ja varausjärjestys perustuu varausnumeroosi. Emme tule lähettämään erillistä jononumeroa. Kutsu lähetetään kaikille ennakkovaraajille EU:n alueella, Norjassa ja Sveitsissä.

Suoritathan loppumaksun viimeistään 02.12.2013 varmistaaksesi toimituksen joulukuussa. Emme voi taata toimitusta joulukuussa mikäli viimeistelet tilauksesi tämän päivämäärän jälkeen. Ennakkovarauksesi ja voucherisi ovat voimassa 30.06.2014 asti, johon saakka voit ostaa laitteen Jollan verkkokaupasta.

Otathan yhteyttä meihin osoitteeseen care@jolla.com mikäli sinulla on kysyttävää ennakkotilauksestasi.

Lämpimin terveisin,

Jolla

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: