Arvomme täällä JollaSuomen sivuilla 2 kappaletta miniFactoryn 3D-tulostamia suojakuoria. Tulemme myös arpomaan yhden kappaleen Twitterissä ja yhden kappaleen foorumi.jollasuomi.fi-sivustolla.

Ohjeet osallistumiseen ovat erittäin yksinkertaiset. Voit osallistua kaikkiin arvontoihin, mutta vain kerran. Tällä sivustolla arvontaan osallistumiseen tarvitsee jättää vain kommentti alla olevaan
kommenttiosioon ja kertoa, miksi juuri sinun Jollasi tarvitsee suojakuoren.

Twitterissä osallistuminen on myös helppoa. Sinun pitää vaan tweetata miksi juuri sinun Jollasi tarvitsee suojakuoren hashtagin #JollaSuomenArvonta alle. Muista myös seurata JollaSuomea, jotta voimme ottaa sinuun yhteyttä.

Foorumi.jollasuomi.fi -sivuston arvontaan osallistut jättämällä perustelut miksi juuri sinun Jollasi tarvitsee suojakuoren. Muista myös rekisteröityä foorumille.

Kilpailu alkaa heti ja päättyy 27.12.2013. Voittajat ilmoitetaan samana päivänä.

miniFactory Oy Ltd on innovatiivinen start-up yritys Seinäjoelta. Kehitämme, valmistamme ja myymme 3D-tulostamisen oppimisympäristöjä. Kehityksemme kulmakivenä on ollut kehittää lähes ammattilaistason 3D-tulostin, kuluttajaystävälliseen hintaan. Tarkoituksemme on tehdä miniFactory® 3D-tulostimesta helppo ja turvallinen tapa ottaa ensikosketus 3D-tulostusteknologiaan. Tuotteemme sopii kaikenikäisille uudesta teknologiasta kiinnostuneille. Astu nyt tähän uuteen kiehtovaan maailmaan ja voit olla oman pienoistehtaasi johtaja!

Muista myös vierailla minifactory.fi mistä voit ostaa parhaimmat 3D-tulostimet.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
Advertisment ad adsense adlogger