Jolla kertoi tänään yhtiön pitämässä blogissa, että Jolla-tablet tulee viivästymään 3-5 viikolla. Jolla-tabletin piti aluksi saapua tukijoille Toukokuun aikana, tähän yhtiö ei kuitenkaan pystynyt. Jolla siirsikin tabletin toimitusten aloitukset Heinäkuun lopulle. Yhtiö ei pysty toimittamaan tablettia tähänkään määräaikaan mennessä. Aikaisempi myöhästyminen johtui ongelmista näytön kanssa, nyt nämä ongelmat ovat kuitenkin saatu korjattua. Jollan on vielä tehtävä joitakin parannuksia ja pieniä muokkauksia tablettiin, tästä syystä tabletti myöhästyy 3-5:llä viikolla.

Jolla myös kertoi, että kehittäjille tarkoitetut tabletit tullaan postittamaan Elokuun alussa. Jollan blogissa kerrotaan myös, että yhtiö tulee kertomaan lisätietoa tablettiin liittyvistä asioista piakkoin.

Odeotatko Jolla-tablettia vai oletko pettynyt myöhästymisiin?

Itse henkilökohtaisesti olen hieman pettynyt, mutta tiedän, että Jollalaiset tekevät kaikkensa, jotta me tukijat saamme tablettimme. Mielummin otan siis täydellisen tabletin, kuin vikoja täynnä olevan.

Lähde: Jolla

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

 • No, olisihan tuo jo saanut tulla… Mutta pärjätään tässä jonkin aikaa. Syyskuusta jos vielä myöhästyy, niin sitten alkaa olla jo pidemmän pohdinnan paikka.

 • Mika Hanhijärvi

  Eiköhän jokainen, joka ajattelee asiaa tarkemmin ole samaa mieltä siinä, että mieluummin odotetaan kaikessa rauhassa ja annetaan Jollan viimeistellä tabletti. Kenenkään edun mukasta tuskin olisi julkasta tabletti viimeistelemättömänä vain sen takia, että pysyttäisiin tiukasti aiemmassa aikataulussa. Kyse ei kuitenkaan ole kuin muutamasta viikosta, tuskin se on kenellekään suuri ongelma,. Ja eiköhän kaikille ole vain hyväksi käyttää loppukesä johonkin muuhun kuin tabletin tuijottamiseen 🙂

  • Mika Hanhijärvi

   Mua harmittaa enemmän se, että Jolla jakaa tabletteja kehittäjille, enkä oo niiden joukossa, jotka sen saa, höh ;D Noh eipä sitä kai voi aina saada kaikkea ilmaiseksi, sainhan mä aikanaan Nokialta sovelluskehittäjälahjana Nokia E7 Symbian-älypuhelimen ja Lumia 800:n 🙂 Noh, leikki sikseen 🙂 Vakavasti puhuen, mun koodaukseni taitaa valitettavasti olla koodattu. Viime vuosina nopeasti tapahtunut sokeutuminen on tehnyt siitä lopun. Tuon takia en ole Jollan tablettia ennakkotilannut. Eli myönnetään, en ole parasihminen kehottamaan porukkaa kärsivällisyyteen Jollan tabletin suhteen 🙂

   Haluaisin kyllä Jollan tabletin, sen käyttö ei vain taitaisi multa enää onnistua, koska Sailfishille ei ole vielä näkövammaisten apuvälineohjelmia.

   Toivottavasti tabletin saavat kehittäjät tekevät Sailfishille paljon hienoja sovelluksia. Ja toivottavasti joku tekee Sailfishille myös hyvän puhesyntetisaattoria käyttävän ruudunlukuohjelman ja muita apuvälineohjelmia.

   • Mika Hanhijärvi

    Eli ymmärrätte varmaan miksi musta on kovin mitätön ongelma, jos joutuu odottamaan Jollan tablettia 3 – 5 viikkoa pidempään kuin oli tarkoitus. Itsekin haluaisin käyttää Jollan tablettia, mutten enää pysty siihen. Sama koskee valitettavasti myös mun omaa Jollan älypuhelintani, en enää näe käyttää sitä 🙁 Kumpa ongelmana olisikin vain muutaman viikon odotus…

 • P. Kallio

  Itse kyllä otin jo sellaisen ei niin positiivisen ajattelumaailman silloin kun tilasin ja odotan saavani tabletin ennen joulua. Mielestäni se toukokuu aikoinaan oli jo yltiöoptimaalinen (toki missään vaiheessa Jolla ei ilmoittanut että toukokuu olisi mikään deadline vaan he ilmoittivat että aikaisintaan toukokuussa)

%d bloggaajaa tykkää tästä:
Advertisment ad adsense adlogger