Ensimmäiset Jolla-puhelimet myytiin 27.11.2013. Tänään Jolla julkaisi monta tutoriaali videoita kaikille apua tarvitseville. Videot käsittelevät aiheita kuten puheluun vastaaminen, näppäimistön vaihto, selain ja monia muita. Voit katsoa videot seuraavalta sivulta ja muista myös kertoa mikä sinusta on Jollan paras ominaisuus tai miksi juuri haluat ostaa Jollan.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

 • Tero Sepponen

  Sailfish OS on ihan puhtaasti syy minkä takia itse ennakkotilasin. Raudan specseillä ei ole niin suurta merkitystä osto päätökseeni.

 • Haq

  Siis täyttä neroutta. Puhelinta pitää varmaan koko ajan ladata, kun siitä ei voi pitää näppejään erossa (sitten kun vaan saan sen).

 • Mika Hanhijärvi

  Sailfishin käyttöliittymä on kyllä aivan loistava, suorastaan mullistava kaikkiin muihin nykyisiin älypuhelinalustoihin verrattuna. Jolla on tehnyt hiton hyvää työtä.

 • Aki

  Itse en vielä omaa Jollaa ole saanut, maksettu se kyllä on, nyt vain odotellaan. Mutta sellanen kysymys tuli tässä odotellessa mieleen, jota en vielä itse voi tarkistaa kun oma Jolla seilaa vielä jossain, että mites se Jollan kalenteri, näkyykö siinäkään viikon numeroita? itse ainakin kaipaan niitä… Nykysessäkään kapulassa ei niitä ole, no toi lumian kalenteri nyt muutenkin on syvältä.. 😀

 • salla

  Vielä en tiedä, mikä on Jollan paras ominaisuus, Tilasin puhelimen, koska kuvittelen sen olevan käyttäjäystävällinen ja ainakin yhtä kestävä kuin N900, vaikka Jollan takuu onkin vain 12 kk. Minusta on mukava kannustaa niitä, jotka eivät kulje valtavirran mukana. Kuitenkin aina välillä hiipii epäusko, ja mietin lähtikö tämä äh-eiku-käyttäjä seilaamaan liian isoille vesille. Tarkempia tietoja käyttökokemuksista ja ominaisuuksista Jollan rantauduttua.

  • Olli

   Viikkonumerot näkyy

 • simppa

  Missä näkyy viikko numerot ??

%d bloggaajaa tykkää tästä:
Advertisment ad adsense adlogger