1982202_771664976177472_431815121_n

Taas on aika osallistua JollaSuomen ja Lastun yhteistyönä toteutettuun arvontaan. tällä kertaa joku onnekas voittaa vapaavalintaisen LastuCasen Jollaan.

Arvonta alkaa tänään Heinäkuun 9. päivä ja loppuu Heinäkuun 18. päivä. Voittaja julkaistaan Perjantaina Jollasuomen Facebook ja Twitter-sivustoilla. Arvonta suoritetaan samalla tavalla, kuin edellinenkin arvonta.

LASTU:

Lastu on Suomalainen yritys, joka valmistaa parhaimpia puukuoria älypuhelimiin, tablet-tietokoneisiin ja tietokoneisiin. Lastu-tuotteet tehdään ylpeänä Pohjois-Suomessa. Jokainen Lastun valmistama puukuori tehdään käsityönä, millä varmistetaan korkealaatuinen lopputulos. Lastu käyttää vain suomalaisten sahojen puuta ja on tässä ainoa laatuaan. Lastu käyttää tuotteissaan poronnahkaa, joka tuotetaan aina Pohjois-Suomessa. Yhtiölle on myös erittäin tärkeää, että jokainen tuote on ympäristöystävällinen.

Osallistujat saavat tikettejä arvontaan alla olevan vimpaimen kautta ja voit osallistua arvontaan seuraavilla tavoilla:

– Tykkää JollaSuomesta Facebookissa ( 2 Lipuketta)
– Tykkää Lastu:sta Facebookissa ( 2 Lipuketta)
– Seuraa JollaSuomea Twitterissä ( 1 Lipuke)
– Seuraa Lastua Twitterissä ( 1 Lipuke)
– Tweettaa kilpailusta Twitterissä ( 5 Lipuketta)

a Rafflecopter giveaway

Jos et jostain syystä jaksa odottaa arvonnan tulosta, niin pistäydy Lastun sivustolla tilaamassa omasi. Lastu tuotteet löytyvät myös Jolla-logolla varustettuina Jolla-kaupasta.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
Advertisment ad adsense adlogger