Jolla on jälleen mukana Slush-tapahtumassa. Jolla esitteli viime vuoden Slush-tapahtumassa yhtiön ensimmäisen tablet-laitteen. Vielä ei ole varmaa, mitä Jollalta on tulossa. Jolla on mukana ”the impossible story continues”-nimikkeellä ja ohjelman nimi on ”Jolla shares the next chapter in their journey.”.

Kysessä voi siis olla mitä vaan, jopa uusi Jolla-puhelin, mutta henkilökohtaisesti epäilen tätä suuresti. Oma veikkaukseni on, että Jolla esittelee lisää yhteistyökumppaneita. Jollan tilaisuus on torstaina 12.11 klo. 11:40, ja se kestää 20 minuuttia. Tilaisuuden puhujana on nykyinen toimitusjohtaja, Antti Saarnio.

Slush tapahtuma tulee olemaan suurin Slush-tapahtuma ja vierailijoita odotetaan tulevan jopa 15,000. Lisäksi tapahtumasta löytyy n.1700 startup-yritystä, 650 median edustajaa sekä 800 enkelisijoittajaa.

Kerromme teille heti, mitä Jollan tilaisuus piti sisällään, kunhan saamme tietää enemmän.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

  • Terve, mukava nähdä että blogi taas aktiivinen 🙂 ps. Jollalla ei nykyisin ole ollenkaan toimitusjohtajaa, Antti Saarnio on hallituksen puheenjohtaja. Mielenkiintoista mitä kerrottavaa hänellä on ylihuomenna.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
Advertisment ad adsense adlogger