Jolla ilmoitti tänään, että he ovat perustaneet uuden yrityskiihdyttämöhankkeen nimeltään Jolla Adventures. Yhtiö ilmoitti asiasta tänään Slush 2015 tapahtumassa.

Hankkeen tarkoituksena on viedä pohjoismaisia teknologia-alan start-up-yrityksiä Aasiaan. Jolla Adventures-hankkeen perustivat Jollan perustajat Antti Saarnio ja Sami Pienimäki.

“Me tiedämme kokemuksesta miten haastavaa start-up-elämä voi olla”, sanoo Jolla Adventuresin perustaja Antti Saarnio. “Perustimme mobiiliyhtiö Jollan vuonna 2011 tavoitteenamme muuttaa mobiilimaailma. Useiden tuotelanseerausten ja 50 miljoonan dollarin investointikierrosten ansiosta meillä on suuri määrä kokemusta ja osaamista laite- ja ohjelmistobisneksestä. Meille on muodostunut myös erittäin laaja verkosto aasialaisiin rahoitus- ja muihin kumppaneihin. Kontaktiverkoston tärkeyttä menestymisessä ei voi yliarvioida.”

“Nyt haluamme auttaa meille kertyneen osaamisen ja verkostojen pohjalta myös muita loistavia start-uppeja menestymään. Lupauksemme start-upeille on selkeä: mikäli sinulla on mullistava tuoteidea ja tiimi, me autamme sinua löytämään rahoitusta, kontakteja ja resursseja”, Saarnio jatkaa

Ensimmäisenä mukaan pääsee viisi yritystä mukaan ohjelmaan, joka pidetään Hong Kongissa. Rahallista tukea kyseiset yritykset tulevat saamaan 200 000 dollarin verran. Jolla Adventuresin myötä yrityksillä on myös mahdollisuus hyödyntää Jolla Adventuresin R&D-, tuotanto-, markkinointi- ja myyntikokemusta.

Ensimmäinen Jolla Adventures -kiihdytysohjelma alkaa vuoden 2016 alkupuolella. Hakuaika on nyt alkanut ja se päättyy 15.12.2015.

Lisätietoa: Jolla-Adventures
Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
Advertisment ad adsense adlogger