SuomiMobiilin saamien tietojen mukaan, Lenovo ja Jolla olisivat keskustelleet mahdollisesta yhteistyöstä. Jolla on keskittynyt pitkään Sailfish -käyttöjärjestelmän lisensoimisesta ja onkin onnistunut lisensoimaan yhtiön käyttöjärjestelmän muutamaan älypuhelimeen. Kiinnostus on nyt kasvamassa ja Venäläisen Vedomosti-verkkojulkaisun mukaan, Jolla ja Lenovo olisivat keskustelemassa lisensointidiilistä.

Lenovo on tunnetumpi tietokonepuolelta, mutta, kun se osti Motorolan Googlelta, niin on se myös yksi mielenkiintoisimmista puhelinvalmistajista. Lenovon verkkosivuilla yhtiö kertookin olevan nro.1 tietokonevalmistaja, joten rahaa yhtiöllä tuntuu riittävän.

Lenovon älypuhelin, joka toimisi ”Venäjä OS -käyttöjärjestelmällä” olisi suunnattu suoraan Venäjän markkinoille. Mikään ei tietenkään ole varmaa, mutta SuomiMobiilin saamien tietojen mukaan ensimmäiset puhelimet tulisivat markkinoille jo tänä vuonna.

Lähde: Vedomosti

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

  • Vinder

    Toivoisin Lenovolta kohtuullisella raudalla olevaa puhelinta Euroopankin markkinoille, koska Jollan oma alkaa olla jo hyvin iäkäs. Varmaankin myös tabletille löytyisi ostajakuntaa.

    • Rautaputki

      Haluaisin myös uuden puhelimen SailfishOS:llä ja vähintäänkin kohtuullisella raudalla. Jos Lenovo tekee sellaisen, niin se olisi kyllä ihan siistiä. Ikävä vaan kun ei mitään ole kuulunut.

%d bloggaajaa tykkää tästä:
Advertisment ad adsense adlogger