Vuonna 2018 julkaistiin monia suosittuja pelejä, jotka ovat vieläkin todella suosittuja. Vuonna 2019 suosituimman pelin tittelin tällä hetkellä vie kirkkaasti Apex Legends. Myös Comeon Bonuskoodi kannattaa katsastaa ehdottomasti.

Apex Legends :

Apex Legends yhdistää battle royalejen perusidean hieman Blizzardin Overwatchia muistuttavaan hahmoluokkapohjaiseen räiskintään. Taustatarinan mukaan kyse on Titanfall-universumissa tapahtuvasta futuristisesta ”nälkäpelistä”. Toisin kuin useissa muissa battle royale -peleissä, pelataan Apex Legendsissa aina kolmen hengen joukkueina, ja erään osallistuu yhteensä 60 pelaajaa. Ensimmäisen kuukauden aikana peli tuotti kehittäjilleen yli 90miljoonaa Dollaria.

Sekiro: Shadows Die Twice

Viimeisen vuosikymmenen ajan From Softwaresta on noussut yksi meidän lempikehittäjistä. Dark Souls -sarjan ja Bloodbornen takana olevat kehittäjät ovat luoneet eräät omaleimaisimmat toimintaroolipelit, jotka ovat käytännössä luoneet kokonaan oman alalajin. Sekiro: Shadows Die Twicen myötä From Software vie osaamistaan jälleen eteenpäin luomalla yhden vuoden 2019 odotetuimmista peleistä.

Sekiro: Shadows Die Twice on ottanut vahvoja vaikutteita klassisista Souls-peleistä, mutta se muistuttaa silti enemmän studion varhaisempia tuotoksia, eritoten Tenchua.

TOM CLANCY’S THE DIVISION 2

Jaetun maailman verkkotoimintaroolipelien rintamalla riittää tunkua. Ubisoftin teknotrilleri Tom Clancy’s The Division 2 jatkaa edellispelin linjoilla mutta vaihtaa pandemianjälkeisen New Yorkin tällä kertaa Washingtoniin. Kehittäjät painottivat Gamescom 2018 -messuilla pelin mallintavan Yhdysvaltain valtaytimen varsin tarkasti, mikä on ollut suuri haaste pelillisesti. Washington on pelialueena huomattavasti avarampi ja avoimempi kuin New Yorkin ahtaammat kadut, ja se tuo toimintaan ja tehtäväsuunnitteluun uudenlaista otetta. Kehittäjät ovat luvanneet myös parantaa ja monipuolistaa pelin loppupuolen sisältöantia, jonka vähyydestä edeltäjää kritisoitiin rajusti.

Overwatch

Overwatch muutti räiskintäpelien tummanharmaan konseptin ja käänsi sen päälaelleen kilpailullisten räiskintäpelien saralla. Kyseessä on värikäs, sarjakuvamainen ja persoonallinen kokemus, jonka rakastettavat hahmot on tuotu pelin ulkopuolelle sarjakuvien ja lyhytanimaatioiden avulla.

Se on myös yksi parhaimpia pc-pelejä, sillä se pyörii lähestulkoon minkälaisella kokoonpanolla tahansa.

YOSHI’S CRAFTED WORLD

Nintendon tämän vuoden söpöin ja herttaisin tasoloikkatapaus on jo tovin odoteltu Yoshi’s Crafted World. Suloisten dinojen uusin hyppely ottaa tälläkin kertaa haltuunsa täysin uudenlaisen ulkoasun, sillä Yoshi’s Woolly Worldin lankamaailmat ovat vaihtuneet askartelukirjamaiseen ilmeeseen. Tyylisuunnan muutos heijastuu edellispelin tavoin sekä kenttä- että pelisuunnitteluun ja luo uudenlaisia loikintahaasteita pelaajien koluttavaksi. Kaksiulotteisesti vieriviä kenttiä voi esimerkiksi silmäillä kahdesta eri kulmasta. Kaiken riemun ja huvin voi tuplata toisen pelaajan kanssa samanaikaisessa kaksinpelissä.

Rocket League

Rocket League on noussut ilmiöksi, jonka tietävät hekin, jotka eivät ole peliin edes koskeneet. Seottaa perinteisen jalkapallon ja lisää yhtälöön rakettimoottoreilla varustetut ajoneuvot, mikä nostaa kokemuksen entistä vauhdikkaammaksi ja painovoimaa uhmaavammaksi kokemukseksi. Lisänopeudesta huolimatta maalien tekeminen ei suinkaan ole niin helppoa kuin voisi kuvitella, kun kaksi kolmen hengen joukkuetta taistelee toisiaan vastaan matsin voitosta. Rocket League on klassinen esimerkki helposti opittavasta, mutta vaikeasti hallittavasta pelistä, joka ei suotta noussut vuoden 2015 yllätyshitiksi ilmestyessään.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: