Jolla julkaisi uusimman päivityksen Maanantaina. Päivitys sisälsi monia uusia ja toivottuja ominaisuuksia, kuten 4G-tuen ja kansio-tuen sovellusnäkymässä.

Jolla on näillä näkymin saamassa ison päivityksen kuluvan vuoden syksyllä. Päivästä tai kuukaudesta ei ole vielä tietoa.

– Sen mukana tulee uutta sisältöä ja uusia ominaisuuksia. Marc Dillon kertoo Iltalehden haastattelussa.

Hän myös kertoo, että luvassa on merkittävä päivitys sovellusten samanaikaiseen hallintaan.  Sovelluksesta toiseen voi siirtyä nykyistä nopeammin uudenlaisen sovellusnäkymän ansiosta.

Myös Jollan saatavuudesta on tulossa iso uutinen lähiaikoina. Iltalehden mukaan Jolla on avaamassa myynnin Aasiassa. Kiinan Jolla on ollut menossa jo kovaa vauhtia ja todennäköisesti nyt ovi on sinne viimein auki. Amerikkaan Jolla ei näillä näkymin ole lähdössä.

Päivitys Artikkeliin

Sain sähköpostia suoraan Jollalta, jossa pyydettiin ystävällisesti muokkaamaan artikkelia, koska Iltalehden haastattelussa oli sattunut muutamia väärinymmärryksiä.

– Marc ei puhunut syksyn ”massiivisesta” päivityksestä, vaan puhuimme jatkuvista päivityksistä ja viittasemme tämänviikkoiseen päivitykseen, joka oli iso kun kaksi releasia yhdistettiin – toimittaja suostui muuttamaan ”massiivisen” ”isoon”… Syksyn päivityksiä siis vähättelemättä.
– Ohjelmistopäivitykset ja suunnitelmat uusille tuotteille eivät ole linkissä toistensa kanssa, kuten toimittaja kirjoittaa
– ”Uusi sovellusnäkymä”, josta toimittaja puhuu viittaa Andoid-sovellusten näkymiseen rinnakkain aktiivisten sovellusten näkymässä

Lähde: Iltalehti

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: