Jollan voi tästä päivästä alkaen tilata myös Saunalahden verkkokaupasta. Toimitukset alkavat viikolla 19. Suomalaisella teleoperaattorilla DNA:lla on ollut yksinoikeus Jollan myyntiin, mutta nyt tuo yksinoikeus on loppunut.

Toki Jollan on voinut ostaa myös Verkkokauppa.com, Expertiltä ja Jollan omasta verkkokaupasta..

Jolla myös avasi tien Viroon ja aloitti yhteistyön Viron Elisan kanssa, josta Jollan on voinut ostaa nyt noin viikon päivät.

Hintaa Jollalle tulee Saunalahden verkkokaupasta tilattuna 389 euro kertamaksulla maksettaessa. Myös osamaksulla on mahdollisuus puhelin tilata.

Jos olet Saunalahden asiakas ja olet halunnut tilata aidon suomalaisen puhelimen, niin nyt siihen on hyvä mahdollisuus.

Lähde: Saunalahti

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

 • simppa

  Sattu iltasanomien sivulla jolla testi.Tekijä Perttu Pitkänen eipä kaveri ole tutustunu tuotteeseen, kun luki jutun valitti ettei joitain sovelluksia saa/löydy jollaan vaikka jollakaupasta ja atoidesta niitä löytyy, kyseisen kaverin jutut tulee sivuutettua tulevaisuudessa epäluotettavina.

  • Pahoja nämä sokeat kriitikot. Storeja kun on enemmänkin ja Jolla-store:n maltillisesta kasvusta huolimatta ei pidä sisällä kaikkea, vain Jollan luottamusta nauttivat. Minun mielestä kattavuuden tavoite on saavutettu 100% mutta nativoituminen parantaa entisestään. Käyttöönotossa ensin ladataan tarvittavat natiivit ja sitten jos tarpeista puuttuu niin Androidin puolelta loput. Eilen natiivi ”Mitakuuluu” openreposista ja navigaattori ”FreeNav” Aptoidesta… kummallekkaan ei löydy vastiketta Jollan storesta mutta uskon että tuolle IS-kriitikolle löytyy motivoituneempia henkilöitä.

 • jamppa

  Kuka tai mikä myy Jollaan sopivaa akkua (NLT Electronics on mainittu valmistajana), mutta mistään ei silti tunnu akkua löytyvän. Ei kai tämä sentään mikään valtakunnasalaisuus ole? Vaikuttaisi siltä, että akku olisi sama kuin Samsung S3:n akku, mutta se ei kuulu olevan fyysiseltä kooltaan sopiva. Tuntuisi tyhmältä laittaa koko puhelin kalliisen huoltoon, kun vika on akussa, ja korjaantuisi akkua vaihtamalla.

  • Penala

   Mikäs sun akussa on vikana? Oma Jollani sammuili välillä, enkä pystynyt mitään syy/yhteyttä löytämään. Mutta oma sammuiluni korjaantui laittamalla kaksinkertainen paperi työntämään akkua ylemmäs. Ennen sammuili noin 1-5kk viikossa, Nyt taitaa olla 4 viikko menossa ilman sammuiluja.

 • pen1

  ”Jos olet Saunalahden asiakas ja olet halunnut tilata aidon suomalaisen puhelimen, niin nyt siihen on hyvä mahdollisuus”

  Design from Finland | Made in China

 • Pingback: Finnish Retailer GSM-Store and The Carrier Saunalahti are Now Selling Jolla | Jolla Users Blog()

%d bloggaajaa tykkää tästä:
Advertisment ad adsense adlogger