Mobiililaitteesta on moneksi, tämän varmaan jo nyt kaikki tietävät. Moni ei kuitenkaan tiedä sitä, että tuolla samaisella mobiililaitteella, jolla voi ottaa kivoja kuvia ja lähetellä viestejä sosiaalisen median kautta, onnistuu myös vedonlyönti. Ai, oliko tämäkin tuttu juttu? No hyvä. Sitten varmaan tiedät myös, että tarjolla on paljon erilaisia urheilulähetyksiä omaan mobiililaitteeseen, kaiken lisäksi vielä ihan ilmaiseksi.

Kyllä vain, moni katsoo jo oman osuutensa urheilusta oman mobiililaitteen kautta. Nykyaikaisten laitteiden laatuvaatimukset ovat monelle sen verran iso juttu, että live urheilu näyttää vielä kaiken lisäksi oikein hyvälle, vaikka se ruudun koko ei olisikaan ”kuin” se kuuden tuuman HD näyttö. Ainahan sen voi sitten vaikkapa chromecastin tai jonkun muun kautta heijastella vaikkapa videotykillä oman mökin seinään tai ihan siihen kotitalon UHD -telkkariin. 

Ilmaiset live stream lähetykset

Harmittavasti moni urheilulaji on tv-oikeuksien myötä siirtynyt maksumuurin taakse, mutta onneksi suurimmat tapahtumat kuten olympialaiset ja useat eri MM-kisat ovat säilyneet myös ilmaiskanavien ohjelmistossa. Esimerkiksi jääkiekon MM-kisojen ja Suomen Leijonien pelit näytetään ilmaiseksi kaikelle kansalle B-selostajan (Mika Saukkonen) selostamana kun A-selostaja (Antero Mertaranta) viihdyttää usein sitä maksavaa kansaa.

Monille urheilua rakastavalle vinkiksi voisi antaa eri vedonlyöntisivustot. Vaikka itse vedonlyönti ei pahemmin kiinnostaisi, niin moni vedonlyöntiyritys tarjoaa ilmaisia streameja useisiin eri lajeihin ja suosittuihin liigoihin. Ilmaiset streamit kännykkään saa yleensä rekisteröitymällä ja siirtämällä pelitilille sen minimisumman, yleensä 10 euroa. Ja katseluun riittää useimmilla sivuilla se, että siellä pelitilille on se vähintään euro. Mobiililaitteiden käytön lisääntyminennäkyy kaikessa, myös liveurheilun kanavien tarjonnassa. Asiakkaista kilpaillaan todella kovaa ja ilmaiset live streamit ovat siihen tämän hetken kuumin juttu. Ja ne jääkiekon MM-kisat, ne näkyvät kokonaan ilmaiseksi sieltä vedonlyöntisivuston livestream -palvelun kautta.

Lyö samalla vaikkapa vetoa

Vedonlyöntisivustojen livestreamien tarkoitus on toki saada pelaajat pelaamaan esimerkiksi livevedonlyöntiä ja sitä kannattaa myös vakavasti harkita. Usein kertoimet ovat herkullisia, mutta samalla pieni varoituksen sana. Älä katso kertoimia, jos et aio pelata. Otetaan esimerkiksi liveveto, jossa on 3.00 kerroin vaikkapa sille, että Cristiano Ronaldo tekee vapaapotkusta maalin seuraavaan 15 minuuttiin. Peli on rikkonaista ja Juventuksen tähtipelaaja puhkuu intoa. Jos olisit laittanut vaikkapa 10 euroa tähän vedonlyöntikohteeseen, olisit saanut Ronaldon pamauttaessa pallon ylähirren kautta maaliin 30 euroa omalle pelitilillesi. No, jossitteluhan on aina kivaa.

Eri vedonlyöntisivustojen live stream -kattaus on uskomattoman laaja, kannattaa käydä itse toteamassa tilanne jokaisen sivuston kautta. Lajivalikoimaan kuuluu peruskattauksessakin Tennis, Jalkapallo, Jääkiekko ja muut suositut vedonlyöntilajit. Yhdellä talletuksella saatat päästä näkemään sellaisia lajeja ja tapahtumia, joita ei vielä ole edes näytetty ilmaisilla kanavilla.

Tekniikka on jo täällä

Tietokoneen selaimella pienen ruudun saamiseksi koko ruudun kokoiseksi vaatii usein pientä kikkailua, mutta mobiilissa homma toimii usein paremmin. Onhan se hienoa katsoa livenä suosittuja otteluita, olitpa sitten laiturin nokassa ihmettelemässä kesäillan auringonlaskua tai vaikkapa tulossa töistä ruuhkabussilla pahimpaan räntäaikaan. 

Mikä mahtaa olla tekniikan seuraava askel live streamien osalta? Saako kohta katsoja jopa valita oman kuvakulmansa livestreamiin, vähän niin kuin formuloissa tällä kaudella katsoja voi milloin tahansa hypätä kenen tahansa kuskin kypäräkameran feedin katsojaksi. Epäilemättä kohta voi tulla mahdolliseksi ohjata jopa omaa livestreamia suositusta urheilutapahtumasta tai seurata oikean ohjaajan tuottamaan laadukasta live stream lähetystä. Ja vieläpä sillä omalla mobiililaitteella ja ihan siellä missä sinä itse haluat.

Yleistyvä 5G tekniikka mahdollistaa jälleen hieman enemmän ja nähtäväksi jää mitkä kaikkea saamme tässä tulevien kymmenen vuoden aikana kokea tällä saralla. Ehkä 10 vuoden päästä hieman naureskellaan meidän kännykän tuijottamiselle, kun vaihtoehtojakin on. 

Jos et ole vielä tutustunut eri vedonlyöntisivustojen tarjontaan ilmaisten livestreamien osalta eri urheilulajeihin, käy ihmeessä katsomassa parhaat peliportaalit läpi. Saatat yllättyä mitä kaikkia urheilulajeja ja liigoja onkaan tarjolla täysin ilmaiseksi.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

Leave A Reply

%d bloggaajaa tykkää tästä: