Hiiri ja näppäimistö ovat aina ensimmäiset vaihtoehdot, kun pelataan pelejä tietokoneella. Mutta jotkut pelit sopivat paljon paremmin peliohjaimelle. Koska yhä useammat konsolipelit tekevät tietään tietokoneelle, on järkevää hankkia myös peliohjain PC:lle. Mutta mikä tekee ohjaimesta parhaan PC:lle?

Peliohjaimia on olemassa monia erilaisia ja niiden väliltä voi olla vaikea valita, jos ei oikein tiedä, että mitä etsii. Tässä artikkelissa katsomme parhaimpia peliohjaimia, joita voi käyttää PC:llä. Valitse näistä omasi ja testaa itse.

1. PlayStation DualShock 4

Tämä on yksi parhaimmista peliohjaimista tietokoneelle ylivoimaisesti. Se painaa vain 210 grammaa ja siinä on mukana Bluetooth -yhteys. Vaikka tätä ohjainta ei ole tarkoitettu PC:lle, se silti sopii käytettäväksi niin PlayStationilla kuin tietokoneellakin. Se ei ehkä näytä yhtä hyvältä kuin Xbox Onen ohjain, mutta se tuntuu hyvältä ja sitä on helppo käyttää. Se on myös erityisen kestävä.

Koska tätä ei ole tarkoitettu PC:n käyttöön, sinun tulee joko hankkia adapteri tai ladata epävirallinen ohjelmisto, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää tätä ohjainta myös PC:llä.

2. Microsoft Xbox Elite Wireless Controller

Jos haet itsellesi luksusta, niin tämä ohjain on silloin sinulle juuri oikea valinta. Ohjain painaa noin 348 grammaa ja siinä on Bluetooth -yhteys ja mukana tulee paristot. Vaikka sana “Elite” on yleensä turhan käytetty, tässä tapauksessa se saattaa jopa olla oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ihan kuten ilmaiskierrokset osoitteessa http://freespinskasino.com/ilmaispyoraytyksia-ilman-talletusta/, jotka saavat sinut hyppimään innosta, myös tämä peliohjain saa sinut tutisemaan jännityksestä.

Ohjain on kestävä, kauniisti muotoiltu ja upea kokonaisuus. Ainoa haittapuoli tässä ohjaimessa on se, että se maksaa paljon enemmän kuin tavalliset ohjaimet.

3. Razer Wolverine Ultimate

Tämä ohjain painaa 272 grammaa ja se kytkeytyy konsoliin tai PC:n USB johdolla. Vaikka monet pitävät langattomasta ohjaimesta, Razerilla on tässä kuitenkin hyvä pointti: langallinen ohjain on nimittäin parempi kilpailuissa.

Tämä kaunis ja upeasti suunniteltu ohjain ei ole sopiva kaikille, mutta monet pitävät sen ulkonäöstä ja herkistä nappuloista.

4. Steam Controller

Steam Controller on peliohjain sellaisille konsoleille, jotka eivät tue peliohjaimia. Se painaa 287 grammaa ja se on langaton. Sitä voidaan käyttää kaikilla PC:llä, johon voidaan liittää hiiri. Tämä on oiva vaihtoehto heille, jotka haluavat ohjaimen PC:lle.

Tämä ohjain ei ole kaikista kaunein tai mukavin näky, mutta sen hinta ei huimaa päätä ja se on erinomainen vaihtoehto.

5. Razer Raiju Ultimate

Jos tarvitset ohjaimen, joka käy sekä PC:lle että PlayStation 4:lle, Razer Raiju Ultimate on sinulle oiva ohjain. Se painaa 320 grammaa ja siinä on sekä USB että Bluetooth -yhteys. Suunnittelu on erittäin hyvä ja ohjain on kestävä ja hyväksi todettu pelaajien keskuudessa.

Yhteenveto

Kun pelaat pelejä ammattimaisesti tai harrastat pelien pelaamista vakavissasi, kannattaa panostaa oikean ohjaimen hankintaan. Ohjain voi nimittäin olla kaikki kaikessa etenkin kilpailumielessä. Käytä aikaa erilaisten ohjainten vertailemiseen ja käy vaikka kaupassa kokeilemassa, miltä ohjaimet tuntuvat kädessä.

Kaikista tärkeintä on, että ohjain on juuri sinulle sopiva ja mukava. Sen tulee sopia sinun käteesi ja käyttötarkoituksiisi täydellisesti. Mikäli tarvitset apua oikean ohjaimen valinnassa, voit aina lukea arvosteluja netissä. Myös myyjät kaupoissa voivat osoittaa sinut oikeaan suuntaan ja antaa neuvoja ja vinkkejä.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: