Reviewjolla.blogspot.com on
ystävällisesti jakanut työkalun, jolla voi raportoida oman Jollan akunkeston. Kyseinen sivusto tulee julkaisemaan tulokset myöhemmin.
Parhaimman testituloksen saat yöllä ja niin, että puhelimesi on ladattu
täyteen ja olet ottanut sen pois latauksesta. Voit tehdä testin
seuraavalla sivulla.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

3 kommenttia

  1. Kiitos jaosta Toni, hyvin pelittää. Kiva jos porukka osallistuu, saadaan siten tarpeeksi dataa realistisiin laskelmiin. Lukijat: Voitte tehdä useita raportteja erilaisilla asetuksilla, kiitos etukäteen osallistumisesta Jolla community työhön. Tulokset lähtevät sekä käyttäjille, sovelluskehittäjille että Jollalle. Jos on kieliongelmia, kyselkää kommentilla.

  2. Päivitys: Voit nyt aloittaa testin millä tahansa lataustasolla. Pistä muistiin siis myös aloitusaika ja sen hetkinen akun lataustaso (kysymys sivulla 1)

    Huomasin laskelmissa myös, että datasiirrolla on iso merkitys akun kestoon. Kun aloitat, tee itsellesi muistiinpano lukemista (Järjestelmäasetukset -> Datalaskurit). Kkun lopetat ja täytät raportointilomakkeen, laske kuinka paljon testin aikana tuli datasiirtoa (kysymys sivulla 2).

    Vastauksia on tähän mennessä 43, oletan saavani luotettavia laskelmia kun niitä on vähintään 300. Osa vastauksista on jo näkyvillä reviewjolla.blogspot.com

  3. Akkuongelma selvisi! Kirjoittelen tuloksista parhaillaan artikkelia joka on luettavissa (englanniksi) muutaman tunnin sisällä osoitteessa reviewjolla.blogspot.fi – Raportteja tuli kaikkiaan 90 (sisältäen 5 omaakin testiä), ja näyttää siltä että nämä riittävät kohtuullisen luotettavaan tuloksen julkistamiseen. Luulin alkuun tarvitsevani paljon enemmän, mutta raportit ovat olleet hyviä ja vaihtelevia, ja lomaketta on myös täytetty pääosin erittäin asiallisesti.

    Suurkiitos jokaiselle raportoijalle myös täällä JollaSuomessa!

Leave A Reply

%d bloggaajaa tykkää tästä: