Monet odottavat jo innolla uutta päivitystä Sailfish-käyttöjärjestelmään ja nyt JollaSuomi foorumilla eräs käyttäjä on saanut uusimman version Jollaansa.

Jollasuomi foorumin käyttäjä Tonigu kertoo, että hän oli ostanut Jollan 11.12.2013 ja alkuperäinen käyttisversio 1.0.0.x oli erittäin ongelmallinen.

Hän päivitti käyttiksen versioon 1.0.2.5 ja kaikki rupesi toimimaan niin kuin pitikin, mutta sitten alkoi ongelmat. Tonigu käytti Jollansa akun loppuun ja irroitti akun väärään aikaan, josta seurasi bootti looppi. Hän yritti melkein kaikkia keinoja saada puhelimen toimimaan, mutta siinä onnistumatta. Lopulta hän vei puhelimen DNAn liikkeeseen huoltoon, kun hän sai puhelimen takaisin, käyttöjärjestelmä oli vaihtunut versioon 1.0.3.3. Tonigu vielä kertoi, että sovelluksia ei ole voinut asentaa kyseiseen versioon.

WP_000253a

Tämä on erittäin mielenkiintoista, sillä versiota 1.0.3.3 ei ole vielä julkaistu. Voi olla, että DNA on testannut kyseistä versiota, eikä ole ottanut sitä pois Tonigu:n puhelimesta. Ken tietää…?

Uskon, että Sailfish versio 1.0.3.3 tulee kaikille ensi viikon aikana.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: