Jolla on laittanut jakoon Sailfish OS Sipoonkorpi päivityksen. Sipoonkorpi on 19 neliökilometrin kokoinen kansallispuisto Helsingin, Vantaan ja Sipoon alueella. Tämä on myös ensimmäinen kerta, kun Jolla on valinnut päivityksen nimeksi jotain muuta kun vesistön.

Sipoonkorpi päivitys tuo mukanaan paljon parannuksia
Sailfish-käyttöjärjestelmän turvallisuuteen ja ulkoasuun.

Palomuuri

Jollalle käyttäjien yksityisyys on todella tärkeä osa Sailfish-käyttöjärjestelmää ja tuokin palomuuriin dynaamisen suojauksen verkkoyhteyksiin.

Tämä palomuurin kokoonpano on asetettu estämään ICMP-pyynnöt ja kehittäjätilassa se mahdollistaa pääsyn SSH: hen vain WiFi- tai USB-yhteyden kautta.

Valo Ambiences

Jolla toi Sailfish 3 kaksi uutta tunnelmaa, joissa on vaalea tausta ja tumma teksti. Uudessa Sipoonkorpi päivityksessä tätä ominaisuutta on hiottu paremmaksi. Käyttäjä voi nyt itse luoda ”valo tunnelman” omista kuvistaan.

Kuvien Muokkaus

Kuvien muokkaus on myös muuttunut ja nyt käyttäjä voikin cropata, säätää kirkkauta, kontrastia ja pyörittää kuvaa helposti yhdessä paikassa. Kun käyttäjä on valmis kuvan muokkauksessa, niin alkuperäinen ja muokattu kuva tallennetaan.

Sailfish OS Sipoonkorpi on nyt ladattavissa ja laitteen päivitys onnistuu menemällä
”Asetukset > Sailfish OS -päivitykset” ja käytä vetovalikkoa päivityksen saamiseksi (jos sinulla sattuu olemaan tosi vanha OS-versio laitteessasi, sinun on käytettävä valikkoa ”Asetukset > Järjestelmä > Laitteen tiedot”)

Lähde: blog.jolla.com

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: