Useimmat älypuhelimen omistajat tietävät, kuinka herkästi nykylaitteet saattavat rikkoutua. Ja mikäli puhelin pysyisikin ehjänä ulkoisesti, on akunkesto lähes poikkeuksetta heikentynyt parissa vuodessa todella merkittävästi. Näistä syistä johtuen onkin puhelinkorjaamoja alkanut viime vuosina ilmestyä kuin sieniä sateella – Suomessa jokaisesta vähänkin suuremmasta kaupungista löytyy yleensä jo useampi puhelinhuoltoihin erikoistunut liike. Suurin osa älypuhelimista onkin sitä hintaluokkaa, että korjaus on kannattavaa. Myöskään vakuutusyhtiöt eivät enää suostu korvaamaan asiakkailleen suoraan uusia laitteita, vaan vaativat vanhojen korjauttamista tai todistusta korjauskelvottomuudesta alan yritykseltä.

Vaikka korjautus tuleekin yleensä huomattavasti halvemmaksi kuin uuden laitteen ostaminen, on myös korjaushinnoissa huomattavasti ilmaa. Yritysten vuokraamat liiketilat ovat kalliita, ja päivystävien työntekijöiden pitäminen maksaa myös huomattavan paljon. Suurin osa korjauksen hinnasta onkin yleensä aivan muuta kuin saattaisi olettaa – osat ovat monesti hyvin edullisia, ja useat korjauksetkin onnistuu ensikertalaiseltakin kohtuullisella vaivalla. YouTube on pullollaan eri laitteiden korjausvideoita, joita seuraamalla kokematonkin korjaaja pääsee helposti jyvälle hommasta.

Mutta mistä varaosat? Tähän ongelmaan tuo vastauksen suomalainen, puhelimien varaosien myyntiin erikoistunut verkkokauppa Dizer.fi. Se tarjoaa varaosia useisiin eri merkkeihin ja malleihin, vuoden takuulla ja ilmaisella toimituksella. Kaikki arkisin ennen klo 13.00 tehdyt tilaukset lähetetään samana päivänä, ja ne saapuvat Postissa 1-3 päivässä. Saat siis luurisi kuntoon edullisesti ja nopeasti! Ulkomailta tilatessa toimitus kestää monesti viikkoja, takuulupaukset ovat lähinnä näennäisiä ja esimerkiksi akkujen palautus ei ole Postin säännösten vuoksi mahdollista. Suomesta ostaessa takuun järjestely ja akkujenkin palautuskin onnistuu ilman ongelmia.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: