Teknologia kehittyy kovalla vauhdilla, mutta sen kehittyessä nousee myös kysymys turvallisuudesta ja yksityisyydestä. Suuret yhtiöt, jotka kehittävät käyttöjärjestelmiä puhelimiin, ovat usein olleet yksityisyyden suojan rikkomisen takia keskustelunaiheena.

Vuoden 2010 tienoilla julkaistu Jollan Sailfish OS käyttöjärjestelmä saattaa kuitenkin tuoda lisää turvallisuutta ja luotettavuutta mobiiliin. Sailfish OS nimittäin on täysin itsenäinen käyttöjärjestelmä, joka on käytössä jo monilla ympäri maailmaa.

Sailfish OS järjestelmää voi käyttää Jollan laitteilla ja Sailfish X:llä. Kuitenkin hiljattain Sailfish OS on kehittynyt ja siitä on syntynyt uusi sukupolvi, Sailfish 3.

Sailfish 3 tarjoaa syvemmän turvallisuuden

Sailfish OS on nyt tuottanut uudemman version, Sailfish 3:n. Se tarjoaa paljon erilaisia ratkaisuja sekä yksityisille henkilöille että yrityksille. Kyseinen käyttöjärjestelmä on linjassa alueellisen strategialisensoinnin kanssa ja sillä on syvempi turvallisuuden taso. Tämä tekee siitä varman vaihtoehdon monille yhtiöille ja organisaatioille.

Uusiin ominaisuuksiin kuuluvat esimerkiksi mobiililaitteen hallinta (MDM), täysin sisäänrakennetut VPN ratkaisut, WiFi, datasuojaus ja parempi ja nopeampi toimintakyky. Heille, jotka käyttävät Sailfish 3:a joka päivä, järjestelmä tuo paremman suorituskyvyn, syvemmän turvallisuuden ja sujuvamman käyttäjäkokemuksen.

Sailfish 3 on paljon paremmin varusteltu tarjoamaan tukea alueellisille infrastruktuureille, joka sisältää tasaiset julkaisut ja OS päivitykset, paikallisen isännöinnin ja joustavat ominaisuudet, jotka takaavat tukea asiakkaille. Tästä syystä olettaisimme, että myös muut toiminnot ovat muuttumassa parempaan suuntaan.

Onnistuuko livepelaaminen uudella Sailfish 3:lla?

Sailfish 3.0.0 julkaistaan vaiheittain ja monet ominaisuudet tulevat mukaan myöhemmässä vaiheessa. Ensimmäinen vaihe nimeltään Lemminjoki on jo julki. Seuraava vaihe, eli Sailfish 3.0.1 julkaistiin joulukuun alussa.

Sailfish 3 on moderni käyttöjärjestelmä, joka takaa paitsi turvallisuuden, myös hienot ominaisuudet. Voit vierailla haluamillasi nettisivuilla ja pelata esimerkiksi livepelejä suoraan laitteen selaimessa. Koska Sailfish 3:ssa on mukana WiFi, voit pelata nettikasinoiden mobiiliversiossa ihan mitä tahansa pelejä, joita on tarjolla. Esimerkiksi Mr Green tarjoaa livepelaamista mobiilissa suoraan selaimessa ilman erillisen sovelluksen lataamista (lähde: www.mrgreen.com/fi/).

Myös muiden suosittujen pelien pelaaminen ja sovellusten käyttäminen onnistuu helposti mobiililaitteen selaimessa. Sinun ei siis tarvitse pelätä sitä, että vähemmän käytetty käyttöjärjestelmä ryöväisi sinulta mahdollisuuden olla yhteydessä muuhun maailmaan ja uusiin sovelluksiin.

Käyttäjien kokemukset Sailfish 3:sta ovat olleet positiivisia

Suomalaiset ovat tunnettuja teknologiastaan. Suomessa osataan luoda vaikka minkälaista upeaa teknologiaa, jota muualla maailmassa ei ole edes ajateltu. Jolla ja Sailfish 3 ovat vain yksi esimerkki tästä. Ne suomalaiset, jotka haluavat enemmän yksityisyyttä ja turvallisuutta omaan mobiilikäyttäytymiseensä, käyttävät mielellään uutta Sailfish OS ja Sailfish 3:a lataamalla sen omalle Sony -puhelimelle.

Käyttäjien kokemukset ova tähän mennessä olleet vain positiivisia. Lisääntyneen turvallisuuden rinnalla käyttöjärjestelmän nopeus ja sujuvuus ovat olleet etusijalla, mikä tietysti lisää parempaa käyttäjäkokemusta.

Yhteenveto

Sailfish 3 on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista askeleista tulevaisuuden suuntaan. Koska monet mobiililaitteiden käyttäjät ovat kytkettynä suuren yhtiön käyttöjärjestelmään, näillä yhtiöillä on rautainen ote asiakkaistaan.

Sailfish 3 sen sijaan tuo asiakkaille paljon enemmän vapautta ja paremman turvallisuuden ja luotettavuuden. Yhä useampi käyttäjä arvostaa yksityisyyttä maailmassa, jossa se on alkanut käydä paljon harvinaisemmaksi.
Vaikka Sailfish 3 on jo julkaissut uusia päivityksiä, vauhdin odotetaan paranevan entisestään, kun Qt-päivitys astuu voimaan. Sailfish X:n voi ladata ihan ilmaiseksi Sonyn Xperia XA2:lle, Xperia XA2 Plussalle ja Xperia XA2 Ultralle

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: