Tanskalainen tele-operaattori 3 on avannut verkkoon ennakkotilaussivun, Jollan puhelimille. Jollan hallituksen puheenjohtaja kertoi taloussanomille, että kansainvälinen jakelu on laajenemassa, mutta ei halunnut kommentoida asiaa tarkemmin.

– Emme lähde kommentoimaan tätä keskeneräisten asioiden takia. Uutinen ei ole perätön, mutta vielä on liian aikaista, Saarnio sanoo Taloussanomille

Saarnio myös myönsi haastattelussa, että Jolla käy neuvotteluita useiden eurooppalaisten tele-operaattoreiden kanssa. Keskusteluita on käyty yli 80 operaattorin kesken.

– Odotamme, että aika moni operaattori lähtee myymään Jollan tuotetta, joka on uniikki tällä hetkellä. Android-puhelimet näyttävät aika samanlaisilta. Markkina-aukko on hyvä ja kiinnostus on kovaa, Saarnio sanoo.

Jollan puhelinten toimituksista Saarnio totesi, että tomitukset alkavat tämän vuoden loppupuolella ja suomalaiset tulevat saamaan puhelimensa ensimmäisten joukossa.

Näyttää siltä, että Jolla on pysynyt aikataulussa ja puhelinten toimitus ei tule viivästymään ensi vuoden puolelle. Tämä on erittäin hyvä asia, sillä monet (myös minä mukaan luettuna) odottavat puhelinta kädet syyhyen.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: