Jollan valmistama puhelin tulee ulos tämän vuoden loppu puolella, ja joulumarkkinat tulevat olemaan Jollan päätähtäimessä. Jollan puhelimen ennakkotilaus kampanja loppui juuri, ja Jolla sai raporttien mukaan 50,000 puhelinta myytyä.

Jolla haluaisi puhelimen tulevan myyntiin loka-marraskuussa, mutta raporttien mukaan myynninaloitus on venymässä joulukuun puolelle. Jollan puhelimet tulevat myyntiin ensimmäisenä teleoperaattori DNA:n kauppoihin. Jolla ei kuitenkaan pysty vahvistamaan, kuinka paljon laitteita on saatavilla ennen joulua.

Antti Saarnio, Jollan hallituksen puheenjohtajan mukaan joulumarkkinoilta myöhästyminen ei ole suuri ongelma. Yhtiö haluaakin kiihdyttää tuotantoa hiljalleen, eikä tavoitella isoja volyymejä heti alussa.

Myynnin myöhästyminen tarkoittaisi myös sitä, että Jolla ei välttämättä ehdi saamaan puhelinta myyntiin Kiinan markkinoille maan vilkkaimman osto kauden alkuun mennessä. Kiinassa juhlitaan uuttavuotta tammikuun 31 päivä.

Saarnio haluaa myös kertoa, että ensimmäisen Jolla puhelimen kehitys on rahallisesti turvattu, mutta samalla haetaan rahoitusta ensi vuodelle. Jollan pörssiin listautuminen ei ole vielä ajankohtaista Saarnion mukaan.

Share.

About Author

Mikään meri ei ole liian iso seilattavaksi.

%d bloggaajaa tykkää tästä: